SPARRISSALLAD MED BÖNOR, SENAP OCH DRAGON

4 PORTIONER

·         200 gram färska bönor t.ex. skär- och vaxbönor

·         8 gröna sparrisar

·         8 rädisor

·         140 gram bacon

·         1 msk grovkornig dijonsenap

·         2 tsk rödvinsvinäger

·         2 msk rapsolja

·         Salt och vitpeppar

·         ½ kruka dragon

 

1.      Ansa bönorna och skär bort den nedre delen av sparrisen. Koka dem för sig i saltat vatten och spola dem kalla. Skär dem i mindre bitar.

2.      Skiva rädisorna tunt.

3.      Skär bacon i tunna strimlor och stek dem knapriga i en stekpanna, låt rinna av på hushållspapper.

4.      Blanda senap med vinäger och olja, smaksätt med salt och peppar.

5.      Blanda grönsakerna med dressingen och strö över bacon och plockade dragonblad.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0