SNABBPIZZA
4 PERSONER
DETTA BEHÖVER MAN:
· 300 gram små kvisttomater
· ½ dl balsamvinäger
· Olja, några nypor socker
· 1 paket färdig smördeg
· Röd pesto
· 400 gram färsk chevré
· Basilika
· Några nävar flagad parmesan
· Salt och peppar
GÖR SÅ HÄR:
Lägg tomaterna i en ugnsform och häll över balsamvinägern, en liten skvätt olja samt några nypor socker. Ugnsrosta tomaterna i 150 grader i ungefär 45 minuter. När de är skrynkliga och lite bruna är de klara, ta ut dem och höj ugnsvärmen till 225 grader.
Olja in 2 bakplåtspapper lite, lägg på smördegsplattona och pensla lite med olja. Lägg dem 5 minuter i ugnen för att få fras och färg. Ta ut och bred på den röda peston, lägg över tomater och strö över chevrén.
Sedan ska pizzan in i ugnen igen i 15 minuter på 225 grader. Se till att pizzan inte bränns vid.
Skär den sedan och strö över basilika, parmesan, salt, svartpeppar och lite olja.