SNABBPIZZA

4 PERSONER

DETTA BEHÖVER MAN:

 

·         300 gram små kvisttomater

·         ½ dl balsamvinäger

·         Olja, några nypor socker

·         1 paket färdig smördeg

·         Röd pesto

·         400 gram färsk chevré

·         Basilika

·         Några nävar flagad parmesan

·         Salt och peppar

 

GÖR SÅ HÄR:

Lägg tomaterna i en ugnsform och häll över balsamvinägern, en liten skvätt olja samt några nypor socker. Ugnsrosta tomaterna i 150 grader i ungefär 45 minuter. När de är skrynkliga och lite bruna är de klara, ta ut dem och höj ugnsvärmen till 225 grader.

Olja in 2 bakplåtspapper lite, lägg på smördegsplattona och pensla lite med olja. Lägg dem 5 minuter i ugnen för att få fras och färg. Ta ut och bred på den röda peston, lägg över tomater och strö över chevrén.

Sedan ska pizzan in i ugnen igen i 15 minuter på 225 grader. Se till att pizzan inte bränns vid.

Skär den sedan och strö över basilika, parmesan, salt, svartpeppar och lite olja.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0