SEJ MED KAVIAR OCH GRÄSLÖK

4 PORTIONER

·         800 gram sejfilé

·         900 gram potatis

·         1 msk smör eller margarin

·         2 ½ dl matlagningsgrädde

·         200 gram sockerärter

·         3 msk kaviar

·         2 msk hackad gräslök

·         Majsstärkelse (Maizena)

 

Tina fisken om den är fryst. Skala eller tvätta potatisen och koka den. Skär fisken i 4 portionsbitar. Hetta upp matfettet i en panna. Lägg ner fisken och vänd den i matfettet. Häll på grädden och låt fisken sjuda under lock på svag värme i 6 – 7 minuter. Koka sockerärterna enligt anvisningen på förpackningen. Tillsätt kaviar och gräslök i pannan. Smaka av med salt och peppar, red eventuellt av med majsstärkelse. Servera med potatis.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0