ROSTBIFFSBURGARE I BAGEL MED FÄRSKOSTKRÄM, PEPPARROT OCH PICKLAD GURKA
· 4 bagels
· 800 tunt skivad rostbiff
· 200 gram Philadelphiaost
· 1 msk riven pepparrot
· ½ dl ättika
· 1 dl socker
· 1 ½ dl vatten
· 1 gurka
· 1 huvud isbergssallad
· 1 stor tomat
· 1 rödlök
· 1 msk rödvinsvinäger
1. Koka upp vatten, dra av från värmen och vispa i socker och ättika.
2. Skala gurkan och skär i 5 millimeter tjocka skivor.
3. Lägg gurkan i en glasskål och slå den ljumna lagen över.
4. Blanda pepparrot med Philadelphiaosten.
5. Skär tomat och rödlök i 5 millimeter tjocka skivor. Salta och peppra tomaten och lägg rödlök i en bunke med rödvinsvinäger, låt ligga minst 10 minuter.
6. Dela bröden på mitten och rosta i en stekpanna. Bred ut pepparrotskrämen på bottendelen av bageln, lägg på en tomatskiva och ett blad isbergssallad.
7. Strimla rostbiffen och toppa med rödlök och picklad gurka. Avsluta med locket och njut!