ROSTBIFFSBURGARE I BAGEL MED FÄRSKOSTKRÄM, PEPPARROT OCH PICKLAD GURKA

·         4 bagels

·         800 tunt skivad rostbiff

·         200 gram Philadelphiaost

·         1 msk riven pepparrot

·         ½ dl ättika

·         1 dl socker

·         1 ½ dl vatten

·         1 gurka

·         1 huvud isbergssallad

·         1 stor tomat

·         1 rödlök

·         1 msk rödvinsvinäger

 

1.      Koka upp vatten, dra av från värmen och vispa i socker och ättika.

2.      Skala gurkan och skär i 5 millimeter tjocka skivor.

3.      Lägg gurkan i en glasskål och slå den ljumna lagen över.

4.      Blanda pepparrot med Philadelphiaosten.

5.      Skär tomat och rödlök i 5 millimeter tjocka skivor. Salta och peppra tomaten och lägg rödlök i en bunke med rödvinsvinäger, låt ligga minst 10 minuter.

6.      Dela bröden på mitten och rosta i en stekpanna. Bred ut pepparrotskrämen på bottendelen av bageln, lägg på en tomatskiva och ett blad isbergssallad.

7.      Strimla rostbiffen och toppa med rödlök och picklad gurka. Avsluta med locket och njut!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0