PIZZASALLAD

En lättlagad pizzasallad som blir godast om den får stå ett par dagar innan den ska ätas.

 

4 – 6 PORTIONER

 

  • 300 gram vitlök
  • 2 msk kallpressad rapsolja
  • 1 ½ msk ättika (12 procent)
  • ¼ fint strimlad, röd paprika
  • 1 pressad vitlökslyfta
  • 1 hackad salladslök
  • 1 tsk torkad oregano
  • 2 tsk strösocker
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 krm salt

 

 

  1. Koka upp en kastrull med vatten. Strimla vitkålen mycket tunt. Lägg den i ett durkslag och häll över det kokande vattnet. Lägg kålen i en skål.
Blanda ihop resten av ingredienserna och häll detta över

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0