MATJESSILLSBRUSCHETTA MED RÖDBETOR, SALTGURKA OCH ÄGG

4 PORTIONER

·         4 ägg

·         4 kokta rödbetor

·         2 saltgurkor

·         2 matjessillsfiléer

·         1 rödlök

·         1 dl gräddfil

·         2 msk skånsk senap

·         4 skivor lantbröd

·         2 msk smör eller margarin

 

1.      Hårdkoka äggen, spola dem kalla och skala. Skär äggen och rödbetorna i klyftor. Skiva gurkorna och skär sillen i bitar. Skala och hacka löken.

2.      Blanda gräddfil och senap.

3.      Stek brödet i matfettet. Fördela sill och grönsaker på brödet, ringla över senapsgräddfilen och garnera med dill.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0