LAX MED PASTA- OCH PEPPARROTSSALLAD

4 PORTIONER

·         4 portionsbitar lax

·         1 msk smör eller margarin

·         4 portioner pasta penne

·         2 dl lätt créme fraiche

·         2 msk hackad dill

·         2 msk riven pepparrot

·         Salt och peppar

·         1 krm strösocker

·         65 gram baby spenat

 

1.      Tina laxen

2.      Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Skölj pastan hastigt i kallt vatten.

3.      Blanda créme fraiche med dill, pepparrot, 1 krm salt, 1 krm peppar och socker.

4.      Stek laxen i matfettet cirka 3 minuter på varje sida eller tills innertemperaturen är 56 grader.

5.      Blanda den ljumma pastan med pepparrotsröran och spenaten.

 

 

Servera pastasalladen med laxen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0