LAMMBULLAR MED APRIKOSER OCH LIMEYOGHURT

TID: 20 MINUTER

4 PORTIONER

·         500 gram lammfärs

·         0,5 hackad gul lök

·         2 hackade vitlöksklyftor

·         1 ägg

·         100 gram torkade aprikoser

·         1,5 tsk salt

·         1 tsk svartpeppar

·         2 msk olivolja

YOGHURTSÅS

·         2 dl turkisk yoghurt

·         Finrivet skal av 1 lime

TILL SERVERING

·         Bulgur eller couscous

GÖR SÅ HÄR:

1.      Blanda samtliga ingredienser till lammbullarna. Spara hälften av oljan till stekningen. Forma 16 bullar och stek dem i olivolja i en panna cirka 8 minuter.

2.      Rör ihop yoghurt och lime.

3.      Servera gärna med bulgur eller couscous.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0