KYCKLING MED KOKOSMJÖLK OCH NUDLAR

4 PORTIONER

·         4 portioner äggnudlar

·         ½ purjolök

·         2 röda paprikor

·         600 gram kycklingfiléer

·         1 msk olja

·         30 gram asiatiska kryddor (frysta)

·         1 burk kokosmjölk cirka 400 ml

·         Salt och peppar

·         1 lime

 

Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen. Ansa och strimla purjolöken och paprikan samt skär kycklingfiléerna i strimlor. Bryn kycklingen i oljan, tillsätt purjolök, paprika, kryddor och kokosmjölk. Låt koka cirka 8 minuter, smaka av med salt, peppar och limejuice.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0