KYCKLING MED DIJONSENAP OCH BASILIKA

4 PORTIONER

·         4 portioner ris

·         60 gram kycklingfilé

·         2 vitlöksklyftor

·         1 msk olivolja

·         3 dl buljong (vatten och kycklingfond)

·         2 ½ dl matlagningsgrädde

·         2 ½ msk dijonsenap

·         Salt och peppar

·         Majsstärkelse

·         1 kruka basilika

 

1.      Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.

2.      Strimla kycklingen. Skala och finhacka vitlöken.

3.      Bryn kycklingen i olivoljan, tillsätt vitlöken och fräs med den. Tillsätt buljong, matlagningsgrädde och senap. Koka sakta 5 – 6 minuter.

4.      Plocka och hacka basilikan, tillsätt basilikan och smaksätt ned salt och peppar. Red av grytan med lite majsstärkelse utrört med vatten.

 

Servera grytan med ris.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0