KASSLER PUTTANESCA

4 PORTIONER

·         3 vitlöksklyftor

·         1 spansk peppar

·         2 msk olivolja

·         1 förpackning hela skalade tomater, cirka 400 gram

·         1 dl urkärnade svarta oliver

·         2 msk kapris

·         5 sardeller

·         4 portioner spagetti

·         1 dl hackad persilja

·         500 gram kassler

 

1.      Skala vitlöksklyftorna, dela och kärna ur chilin. Hacka dem grovt och fräs dem mjuka i en kastrull tillsammans med olivoljan.

2.      Låt tomaterna rinna av och grovhacka dem, oliver, kapris, sardeller och lägg det i kastrullen. Sjud under lock i cirka 15 minuter.

3.      Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.

4.      Strimla kasslern tunt och lägg den i kastrullen tillsammans med persiljan. Låt koka någon minut och vänd sedan pastan och smaka av med salt och peppar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0