GRATINERAD HOKI MED SPENAT OCH KESO

4 PORTIONER

·         4 portioner ris eller annat gryn

·         250 gram fryst bladspenat

·         800 gram hokifilé

·         1 gul lök

·         2 msk smör eller margarin

·         250 gram keso

·         Salt och peppar

·         3 tomater

 

Tina spenat och fisk. Koka ris eller gryn enligt förpackningens anvisning. Sätt ugnen på 200 grader. Skala och hacka löken. Fräs den i en stekpanna med matfettet. Krama ur spenaten och blanda ner den med löken. Fräs ytterligare ett par minuter. Vänd ner keso i spenaten och smaka av med salt och peppar. Skär fisken i portionsbitar och lägg den i en ugnssäker form. Skiva tomaterna. Fördela spenattopping och tomater på fisken. Sätt in mitt i ugnen cirka 25 minuter. Servera med ris eller annat gryn.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0