FISKGRYTA MED VITLÖKSBRÖD

4 PORTIONER

·         6 minibaguetter vitlök

·         5 dl fisk och skaldjurssoppa

·         1 ½ dl matlagningsgrädde

·         1 hönsbuljongtärning eller ½ msk fond

·         550 gram frysta rotfrukter

·         600 gram torsk och laxtärningar

·         3 msk hackad dill

·         Salt och peppar

·         1 citron

 

Grädda baguetterna enligt anvisningen på förpackningen. Koka upp soppan med 5 dl vatten, grädde och buljongtärning eller fond. Lägg i rotfrukterna och fisken, sjud cirka 5 minuter eller tills fisken är klar. Rör ner dillen och smaka av med salt, peppar och några droppar pressad citronjuice. Servera fiskgrytan med brödet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0