FISKGRYTA MED TOMAT OCH DILL

4 PORTIONER

·         600 gram hoki- eller torskfilé

·         1 liten purjolök

·         4 tomater

·         1 msk smör eller margarin

·         2 dl fiskbuljong (vatten och fiskfond)

·         1 dl grädde

·         Salt och peppar

·         ½ dl skuren dill

 

 

1.      Tina fisken om den är fryst. Skär den i stora tärningar.

2.      Ansa och skiva purjolöken. Skär tomaterna i bitar.

3.      Fräs purjolöken i matfettet. Tillsätt buljong och grädde och koka upp. Lägg ner fisken, strö över salt och peppar. Låt den sjuda i några minuter. Lägg ner tomaterna och rör försiktigt ner dillen.

 

Servera med pressad potatis.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0