EN SNABB PASTA-HIT!

4 PORTIONER

·        400 gram färsk tagliatelle

·        2 msk pinjenötter

·        2 msk olivolja

·        70 gram salami

·        150 gram cocktailtomater

·        200 gram mozzarella

·        Cocktail-kapris

·        1 påse rucola

 

1.      Koka upp vatten till pastan.

2.      Rosta pinjenötterna i ett torrt stekjärn.

3.      Värm sedan oljan i stekjärnet. Skär salamiskivorna på hälften och stek dem så de blir knapriga.

4.      Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen. Blanda pastan med salamin och lite av oljan i stekjärnet.

5.      Dela tomaterna på hälften och blanda i tillsammans med kapris och rucola. Häll upp pastan på ett fat. Dela mozzarella i bitar och lägg på.

6.      Strö till sist över pinjenötter. Klart att njutas!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0