CHÉVRE CHAUD MED HONUNGSDRESSING OCH BLADSALLAD

·         300 gram getost

·         1 ljus baguette

·         2 msk honung

·         1 msk olivolja

·         ½ tsk sherryvinäger

·         400 gram mixsallad

·         1 granatäpple

·         Salt

 

1.      Sätt ugnen på 175 grader.

2.      Skär baguetten i 5 millimeter tjocka skivor och rosta i ugnen i 2 minuter på varje sida.

3.      Skär getosten i centimetertjocka skivor, lägg en bit på varje baguettebit.

4.      Grädda i ugnen tills osten blir gyllenbrun, cirka 5 minuter.

5.      Värm honung i en kastrull, tillsätt olivolja, vinäger och smaka av med salt.

6.      Dela granatäpplet på mitten och ta ut kärnorna, blanda med honungen.

7.      Servera sedan chévrebröden med sallad och honung.

 

TIPS! För att få ut kärnorna ur granatäpplet, använd en träslev och knacka på baksidan av granatäpplet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0