CAPPELLETTI PROSCIUTTO CRUDO MED MOZARELLA, TOMAT OCH RUCOLA

4 PERSONER

INGREDIENSER:

·         2 förpackningar Giovanna Rana Cappelletti Prosciutto Crudo

·         65 gram rucola

·         150 gram körsbärstomater

·         125 gram Zeta Buffelmozzarella

·         Salt och vitpeppar

·         80 gram Delizie Parmaskinka

·         1 msk Zeta Olivolja

GÖR SÅ HÄR:

Lägg rucolan i botten på ett vackert fat. Skär tomaterna i halvor och lägg dem på salladen. Spara några tomater till garnering. Fördela två tredjedelar av mozzarellan på salladen. Salta och krydda ned nymald svartpeppar.

Koka upp rikligt med vatten, salta och koka pastan. Häll av vattnet. Fördela pastan på salladen.

Garnera med tomat, mozzarella och rucola. Krydda med svartpeppar. Lägg parmaskinkan i kanten på fatet. Ringla över oljan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0