BRUSCHETTA MED TAPENADE

Dessa är goda på att mumsa på till fördrinken.


·         300 gram svarta oliver, utan kärnor

·         2 vitlöksklyftor

·         1 röd chili

·         2 msk olivolja

·         Baguette

·         Olivolja

 

1.      Lägg oliver, vitlök och chili i en mixer. Mixa samman och häll i oljan. Mixa så det blir en jämn tapenade.

2.      Skär baguetten i skivor. Pensla på olivolja på båda sidorna.

3.      Stek dem gyllenbruna på båda sidorna i ett stekjärn. Lägg en klick tapenade på det rostade brödet.

 

TIPS! Satsa gärna på bättre oliver med mer smak så blir tapenaden ännu godare.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0