BROWNIEPARFAIT MED LIMEMARINERADE JORDGUBBAR

8 – 10 PORTIONER

·         2 äggvitor

·         1 dl florsocker

·         2 dl vispgrädde

·         2 dl créme fraiche 34 %

·         150 gram brownie (chokladkaka)

·         1 dl mini marshmallows

·         1 liter jordgubbar

·         1 lime

·         1 msk strösocker

 

1.      Vispa äggvitor och florsocker till ett hårt skum. Vispa grädde och créme fraiche luftigt var för sig. Vänd försiktigt ihop grädde, créme fraiche och äggviteblandningen.

2.      Skär kakan i tärningar och vänd ned dem och marshmallows i smeten.

3.      Klä en form med plastfilm och fyll på med parfaiten och täck formen ned folie, frys den cirka 1 dygn.

4.      Ansa och dela jordgubbarna. Tvätta och riv skalet av limen, blanda raspet med jordgubbar och strösocker.

5.      Ta fram parfaiten cirka 20 minuter innan den ska serveras. Skiva och servera parfaiten med jordgubbarna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0