VILTSKY MED MÖRKT ÖL

·         2 rödlökar, finhackade

·         1 vitlöksklyfta, finhackad

·         1 palsternacka, finhackad

·         1 timjankvist

·         6 dl rödvin

·         ½ dl vinäger

·         4 dl viltfond, koncentrerad fond + vatten

·         2 msk muscovadosocker

·         1 dl mörk öl

·         Smör

 

1.      Fräs rödlöken, palsternackan, vitlök och timjan i en kastrull. Strö över muscavadosockret. Tillsätt vinäger, fonden och rödvin och koka ner tills 3 dl återstår.

2.      Tillsätt ölen och vispa ned en liten klick smör innan servering. Smaka av med salt och peppar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0