VARM MACKA MED STILTON OCH FIKON

Servera gärna den här goda smörgåsen tillsammans med en fräsch grönsallad med valnötter, nötolja och crema di balsamico.

·         4 skivor vörtbröd eller kavring

·         50 gram smör

·         4 fikon

·         150 gram stiltonost

·         2 ½ msk honung

·         4 skivor parmaskinka

 

1.      Sätt ugnen på 200 grader. Stek bröden på båda sidor i smöret.

2.      Skär fikonen i kvartar. Fördela osten på de smörstekta brödskivorna, toppa med fikonklyftorna och ringla över honungen.

3.      Gratinera smörgåsarna i mitten av ugnen cirka 7 minuter. Ta smörgåsarna ur ugnen och lägg på skinkan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0