STICKY CHICKEN

4 PORTIONER

·         6 – 8 färska kycklinglår

·         2 dl sweet chilisås

·         ½ dl kinesisk soja

·         2 msk flytande honung

·         1 vitlöksklyfta, skalad och finhackad

·         1 tsk dijonsenap

·         1 tumme färsk ingefära, skalad och riven

·         1 lime pressad juice

·         Salt och peppar

TILL SERVERING

·         Nykokt ris och sallad

 

1.      Sätt ugnen på 200 grader.

2.      Lägg kycklinglåren i en ugnssäker form. Blanda resten av ingredienserna och vänd runt dem med kycklinglåren. Krydda med salt och peppar.

3.      Sätt formen mitt i ugnen 30 – 35 minuter. Täck eventuellt kycklingen med aluminiumfolie efter en stund i ugnen.

4.      Servera med ris och sallad.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0