SMÖRREBRÖD MED LEVERPASTEJ, CHAMPINJONER OCH KNAPRIG BACON

·         140 gram skivat bacon

·         10 champinjoner

·         2 msk smör eller margarin

·         Salt och peppar

·         3 hela saltgurkor

·         200 gram leverpastej, 8 rejäla skivor

·         4 skivor grovt bröd

·         ½ kruka bladpersilja

 

1.      Stek baconet knaprigt i en stekpanna. Låt det rinna av på hushållspapper.

2.      Ansa och skiva champinjonerna i 1 centimeter tjocka skivor. Stek dem i matfettet, smaksätt med salt och peppar.

3.      Skär gurkorna i stavar och skiva leverpastejen.

4.      Lägg 2 pastejskivor på varje brödskiva, fördela champinjonerna ovanpå, sedan bacon och sist gurkan. Garnera med persilja.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0