SKINKA PÅ TOAST MED SPENAT, POCHERAT ÄGG OCH SENAPSDRESSING

·         2 dl lätt créme fraiche

·         2 tsk dijonsenap

·         1 msk söt stark senap

·         Salt och peppar

·         3 msk ättikssprit

·         4 ägg

·         4 skivor vitt bröd, gärna lantbröd

·         2 msk smör eller margarin

·         65 gram babyspenat

·         4 skivor julskinka

 

1.      Blanda créme fraiche med senapen och smaksätt med salt och peppar.

2.      Koka upp 1 liter vatten med ättiksspriten.

3.      Knäck 1 ägg i sänder i en kopp och låt dem försiktigt rinna ner i vattnet ett och ett med en hålslev under, koka sakta 3 – 4 minuter. Lyft upp äggen i en bunke med kallt vatten. Lägg äggen på hushållspapper för att rinna av.

4.      Stek brödet i matfettet, lägg det på tallrikar eller ett uppläggningsfat. Fördela spenat, skinka och ägg på brödet. Ringla över senapsdressingen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0