SALLAD MED GRANATÄPPLE OCH VALNÖTTER

En vacker och nyttig sallad som gör sig bäst på ett stort serveringsfat.

 

  • 2 dl quinoa
  • 1 ask rucola
  • 1 kruka kripsallad
  • 1 påse ekblad eller spenat
  • 1 granatäpple
  • 1 dl valnötter, grovt hackade
  • 1 dl vinägrett

 

  1. Koka quinoan efter anvisningar på paketet.
  2. Skölj salladen och skär stora blad i mindre bitar.
  3. Skär granatäpplet i skivor och ta ut kärnorna. Spara en skiva till dekoration.
  4. Blanda quinoa, sallad och nötter. Häll på vinägrett. Toppa med granatäppelkärnorna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0