RULLRÅN

25 stycken

·         125 gram smör

·         125 gram socker

·         3 ägg

·         150 gram vetemjöl

·         2 msk potatismjöl

·         1 tsk bakpulver

·         1 tsk kardemumma

 

1.      Rör rumsvarmt smör och socker poröst.

2.      Knäck äggen och vispa dem för sig.

3.      Blanda mjöl och bakpulver i en skål.

4.      Tillsätt de vispade äggen växelvis med siktad mjölblandning.

5.      Blanda sist i kardemumman. Rör till en slät smet.

6.      Lägg en sked smet i ett varmt rånjärn och stek rånet ljusbrunt.

7.      Rulla ihop rånet och låt det kallna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0