RÖDBETSSALLAD

  • 500 gram potatis
  • ½ rödlök
  • 2 syrliga äpplen
  • 12 inlagda hela rödbetor 350 gram + 1 dl spad
  • 3 saltgurkor
  • vitpeppar
  • 2 – 4 ägg

 

 

  1. Koka potatisen med skal på. Låt kallna.
  2. Skala och skär potatisen i fina tärningar. Skala och finhacka löken. Skala, dela och kärna ur äpplena. Skär äpple, rödbetor och saltgurkor i fina tärningar.
  3. Blanda ihop allt i en skål tillsammans med rödbetsspad. Krydda med 2 krm peppar.

 

Servera gärna med kokt ägg i klyftor.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0