PYTTIPANNA MED SIDFLÄSK OCH BLOMKÅL

·         600 gram rökt sidfläsk

·         600 gram potatis

·         1 gul lök

·         ½ huvud blomkål

·         1 dl grädde

·         1 msk grov senap

·         1 msk smör

·         1 tsk tabasco

·         20 gram hackad persilja

·         2 tomater

·         100 gram babyspenat

·         Svartpeppar

·         Salt

 

1.      Tärna sidfläsket i centimeterstora kuber och stek med smör.

2.      Skala och strimla lök, skär potatisen i mindre bitar och bryt ner blomkålen i mindre buketter. Stek allt tillsammans med fläsket.

3.      Tillsätt grädde och senap och låt allt koka ihop i 5 minuter på svag värme.

4.      Smaka av med salt, tabasco och peppar.

5.      Tillsätt persilja, tärnad tomat och spenat före servering.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0