POTATISTERRIN MED GRÖNKÅL

En överraskande nykomling med grönkål och cheddar.

 

  • ¾ kilo potatis
  • 3 dl grädde
  • 3 ägg
  • 200 gram fryst hackad grönkål
  • 2 dl Kvibille cheddar riven
  • 1 ½ tsk salt
  • 1 krm svartpeppar

 

Sätt ugnen på 200 grader. Skala och skiva potatisen. Koka den i grädden cirka 10 minuter. Låt svalna. Vispa ihop äggen och blanda med övriga ingredienser. Häll det i en smord form cirka 15 x 20 centimeter. Grädda i mitten av ugnen cirka 30 minuter. Servera till lammfiol eller annat rökt kött.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0