POTATIS- OCH ROTFRUKTSSALLAD

Med rivna rotfrukter blir det här en fräsch men ändå krämig potatissallad.

 

6 PORTIONER

 

  • 500 gram potatis
  • 2 morötter
  • 2 palsternackor
  • 2 persiljerötter (eller palsternackor)
  • ½ liten kålrot (cirka 300 gram)
  • 2 dl créme fraiche
  • 2 dl majonnäs
  • 1 msk äppelcidervinäger
  • 2 msk grovhackad persilja
  • Salt, peppar

 

GÖR SÅ HÄR:

 

  1. Skala, halvera och skär potatisen i skivor.
  2. Skala och grovriv morötter, palsternackor, persiljenötter och kålrot.
  3. Blanda alla grönsaker med créme fraiche, majonnäs och äppelcidervinäger i en stor bunke. Krydda med 1 tsk salt och 2 krm peppar. Garnera med persilja precis före servering.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0