PISTAGEMANDELMASSA
Pistagemandelmassa är svårare att hitta i Sverige, så det är tur att man kan göra egen för det är så otroligt gott! Ersätt gärna vanlig mandelmassa med pistagemandelmassan eller gör och ge bort.
· 1 ½ dl osaltade pistagenötter
· 1 dl sötmandel
· 2 dl florsocker
· 2 – 4 tsk kallt vatten
1. Skålla och skala mandlarna. Mal sedan alla nötterna fint i en hushållsmixer.
2. Tillsätt florsocker och 2 tsk vatten. Mixa tills man får en mjuk, kavelbar massa. Tillsätt mer vatten om det behövs.
Kommentarer
Postat av: Rebecca
najs :P
Postat av: Lucas Gustavsson
Var med och tävla om en valfri mobilprodukt i min blogg om du känner för det :)
http://modegrabben.webblogg.se/2011/december/julkalender-lucka-12.html#comment
Trackback