PESTOOMELETT MED TONFISK

2 PORTIONER

 

  • 4 ägg
  • 4 msk vatten
  • Salt och svartpeppar
  • 1 msk paprikapesto
  • ½ paket halloumiost, 100 gram
  • 1 tsk olivolja
  • 1 tsk smör
  • 1 burk tonfisk med grillad paprika, 90 gram
  • ½ dl cashewnötter
  • 2 msk hackad färsk bladpersilja

 

 

  1. Blanda ägg, vatten, salt, peppar och paprikapesto i en skål.
  2. Skiva osten. Hetta upp en stekpanna med olja och smör. Bryn osten några minuter. Häll på äggsmeten och låt steka på svag värme några minuter. Lägg på tonfisken och toppa med nötter och persilja. Servera direkt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0