PEPPARKAKSBAKELSE MED ÄDELOST OCH FIKON

10 PORTIONER

·         140 gram grönmögelost

·         1 dl cream cheese

·         6 mjuka pepparkakor

·         2 färska fikon

·         2 tsk balsamicovinäger

 

1.      Mixa osten med cream cheese till en jämn smet.

2.      Skiva pepparkakorna på mitten som en tårtbotten. Bred ostsmeten på skivorna.

3.      Varva 4 skivor på varandra och ställ i kylen i cirka 1 timme.

4.      Skär 9 klyftor av varje fikon och marinera dom i vinägern.

5.      Skär 6 tårtbitar av varje ”pepparkakshög” och lägg på fikonklyftorna, fäst dem med en tandpetare.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0