OST MED ROSTADE VALNÖTTER OCH APRIKOSMARMELAD

Ost, nötter och frukt smakar alltid gott till glögg och kan serveras enkelt utan åthävor.

·         4 skivor, 1 centimeter tjocka, gruyèreost, alternativt lagrad grevé

·         1 påse valnötskärnor

·         4 msk god aprikosmarmelad

·         1 droppe vitvinsvinäger

·         1 – 2 torkade aprikoser

 

1.      Rosta valnötterna i torr het stekpanna.

2.      Smaka av aprikosmarmeladen med någon droppe vitvinsvinäger och rör i 1 msk hackade torkade aprikoser.

3.      Skär ostskivorna i breda remsor och arrangera den på 8 små tallrikar.

4.      Lägg på en liten klick aprikosröra och några rostade valnötskärnor.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0