MOZARTKULOR

Med hemgjord mandelmassa och nougat blir årets Mozartkulor något alldeles speciellt, men vill man spara tid går det självklart bra att använda både mandelmassa och nougat från butiken.

25 STYCKEN

·         250 gram hemgjord nougat

·         1 sats hemgjord mandelmassa, 375 gram

·         250 gram mörk choklad

 

1.      Rulla nougaten till små kulor, mindre än spelkulor.

2.      Omslut kulorna med mandelmassa och forma till en kula.

3.      Smält chokladen försiktigt i mikron eller över vattenbad. Doppa kulorna i chokladen med hjälp av en gaffel och lägg på en bricka klädd med smörgås- eller bakplåtspapper. Låt stelna i kylen och förvara sedan kall fram till serveringen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0