MAJSKYCKLINGKLUBBOR OCH QUINOA
4 PORTIONER
- 4 majskycklingklubbor
- 1 msk olja
- Salt och svartpeppar
- 1 krm paprikakrydda
GRÖN QUINOASALLAD:
- 3 dl vit quinoa
- 1 msk olivolja
- Salt och svartpeppar
- 1 rödlök
- 1 squash
- 150 gram sugarsnaps
- 50 gram färsk bladspenat
TILLBEHÖR:
- Färdig bearnaisesås
- Sätt ugnen på 175 grader. Lägg kycklingklubborna på en ugnsplåt och häll på lite olja. Strö på kryddor och sätt in i ugnen i cirka 25 minuter.
- Koka quinoa enligt anvisningen på paketet, cirka 13 minuter. Häll av vattnet och lägg quinoan i en skål. Blanda ner olja, salt och peppar.
- Skiva lök och squash. Bryn grönsakerna några minuter i olivolja i en stekpanna. Strö på salt och peppar och lägg i sockerärterna. Blanda ner grönsakerna i quinoan.
- Lägg spenatblad på ett uppläggningsfat och lägg på quinosalladen. Servera med kycklingklubborna och en god bearnaisesås.
Kommentarer
Trackback