MAJSKYCKLINGKLUBBOR OCH QUINOA

4 PORTIONER

 

  • 4 majskycklingklubbor
  • 1 msk olja
  • Salt och svartpeppar
  • 1 krm paprikakrydda

 

GRÖN QUINOASALLAD:

 

  • 3 dl vit quinoa
  • 1 msk olivolja
  • Salt och svartpeppar
  • 1 rödlök
  • 1 squash
  • 150 gram sugarsnaps
  • 50 gram färsk bladspenat

 

TILLBEHÖR:

 

  • Färdig bearnaisesås

 

 

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Lägg kycklingklubborna på en ugnsplåt och häll på lite olja. Strö på kryddor och sätt in i ugnen i cirka 25 minuter.
  2. Koka quinoa enligt anvisningen på paketet, cirka 13 minuter. Häll av vattnet och lägg quinoan i en skål. Blanda ner olja, salt och peppar.
  3. Skiva lök och squash. Bryn grönsakerna några minuter i olivolja i en stekpanna. Strö på salt och peppar och lägg i sockerärterna. Blanda ner grönsakerna i quinoan.
  4. Lägg spenatblad på ett uppläggningsfat och lägg på quinosalladen. Servera med kycklingklubborna och en god bearnaisesås.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0