LAMMKOTLETTER MED RÖDBETSSALLAD
4 PORTIONER
- 10 rödbetor
- ½ dl gräddfil
- 2 msk majonnäs
- 2 msk hackad färsk bladpersilja
- 1 msk smör
- 4 lammkotletter
- Salt och svartpeppar
- 1 msk honung
- 1 citron
- Lite färsk persilja
- Koka rödbetorna i lättsaltat vatten i cirka 20 minuter. Skala och skiva dem. Lägg i en skål och låt svalna. Blanda ner gräddfil, majonnäs och hackad bladpersilja. Smaka av med salt och peppar. Ställ kallt.
- Hetta upp en stekpanna med smör och bryn biffarna några minuter per sida. Strö på salt och peppar och häll på lite honung.
- Skiva citronen och stek i smör i några minuter. Servera med rödbetssalladen och dekorera med färsk bladpersilja och citronskivor.
Kommentarer
Trackback