LAMMKOTLETTER MED RÖDBETSSALLAD

4 PORTIONER

 

  • 10 rödbetor
  • ½ dl gräddfil
  • 2 msk majonnäs
  • 2 msk hackad färsk bladpersilja
  • 1 msk smör
  • 4 lammkotletter
  • Salt och svartpeppar
  • 1 msk honung
  • 1 citron
  • Lite färsk persilja

 

 

  1. Koka rödbetorna i lättsaltat vatten i cirka 20 minuter. Skala och skiva dem. Lägg i en skål och låt svalna. Blanda ner gräddfil, majonnäs och hackad bladpersilja. Smaka av med salt och peppar. Ställ kallt.
  2. Hetta upp en stekpanna med smör och bryn biffarna några minuter per sida. Strö på salt och peppar och häll på lite honung.
  3. Skiva citronen och stek i smör i några minuter. Servera med rödbetssalladen och dekorera med färsk bladpersilja och citronskivor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0