KYCKLINGSALLAD OCH GRILLAD MAJS

4 PORTIONER

 

  • 70 gram blandad sallad
  • 1 gul paprika
  • 1 ask plommontomater, cirka 250 gram
  • ½ rödlök
  • 2 majskolvar
  • 1 grillad kyckling
  • 1 dl créme fraiche
  • ½ dl majonnäs
  • 2 msk paprikapesto
  • Salt och svartpeppar

 

 

  1. Fördela sallad i djupa tallrikar. Skiva paprika och lök. Dela tomaterna och lägg alla grönsaker på salladen.
  2. Dela majsen och koka den i 5 minuter i lättsaltat vatten.
  3. Bena ut kycklingen och skiva köttet. Lägg i en skål och blanda ner créme fraiche, majonnäs, paprikapesto, salt och peppar.
  4. Fördela kycklingröran på salladen och toppa med pumpafrön. Servera med majskolvar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0