KYCKLINGKLUBBOR I GUL CURRY

4 PORTIONER

 

  • 800 gram majskycklingklubbor
  • 1 msk smör
  • 1 gul lök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 paket färdig gul currypaste
  • 1 burk kokosmjölk
  • ½ broccolistånd
  • ½ blomkålsstånd
  • 2 morötter
  • Salt och vitpeppar
  • 1 dl strimlad purjolök

 

 

  1. Dela kycklingklubborna i 2 – 3 bitar. Hetta upp en stekpanna med smör och bryn filéerna runtom i några minuter.
  2. Skala och strimla lök och finhacka vitlöken och lägg i pannan. Tillsätt currypaste och kokosmjölk. Låt koka i cirka 20 minuter.
  3. Skär buketter från broccolin och blomkålen. Skala och skiva morötterna. Lägg i grönsakerna och låt koka i 5 minuter. Smaka av med salt och peppar. Späd med vatten om det behövs. Blanda ner purjolöken och servera.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0