KYCKLINGKLUBBOR I GUL CURRY
4 PORTIONER
- 800 gram majskycklingklubbor
- 1 msk smör
- 1 gul lök
- 1 vitlöksklyfta
- 1 paket färdig gul currypaste
- 1 burk kokosmjölk
- ½ broccolistånd
- ½ blomkålsstånd
- 2 morötter
- Salt och vitpeppar
- 1 dl strimlad purjolök
- Dela kycklingklubborna i 2 – 3 bitar. Hetta upp en stekpanna med smör och bryn filéerna runtom i några minuter.
- Skala och strimla lök och finhacka vitlöken och lägg i pannan. Tillsätt currypaste och kokosmjölk. Låt koka i cirka 20 minuter.
- Skär buketter från broccolin och blomkålen. Skala och skiva morötterna. Lägg i grönsakerna och låt koka i 5 minuter. Smaka av med salt och peppar. Späd med vatten om det behövs. Blanda ner purjolöken och servera.
Kommentarer
Trackback