KRYDDIGA LÖKAR

·         20 små lökar

LAG:

·         2 dl ättika, 12 %

·         2 dl muscovadosocker

·         2 dl vatten

·         1 tsk kummin

·         1 kanelstång

·         1 stjärnanis

·         2 lagerblad

·         10 svartpepparkorn

·         4 kryddpepparkorn

 

1.      Lägg lökarna i hett vatten i 15 minuter innan man skalar dem så blir det lättare att få av skalet. Skala lökarna försiktigt.

2.      Koka upp lagen och lägg i lökarna och låt det hela stå och dra i 30 minuter.

3.      Häll upp lökarna i väl rengjorda burkar och förvara i kylen. Bäst blir det om lökarna får stå en vecka i kylen innan de äts.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0