KÖTTBULLAR I TOMATSÅS MED FETA OCH OLIVER

4 PORTIONER

·         400 gram kalkonköttbullar

·         2 msk olivolja

·         1 vitlöksklyfta

·         2 msk tomatpuré

·         1 msk balsamvinäger

·         1 tsk torkad oregano

·         1 tsk torkad timjan

·         1 burk körsbärstomater

·         100 gram fetaost

·         25 gram oliver

Dela köttbullarna i lagom stora bitar. Fräs ihop olivoljan med vitlöken och tomatpurén. Tillsätt balsamvinägern, köttbullarna, kryddorna och tomaterna. Låt allt sjuda ihop i 5 minuter. Tillsätt fetaosten och oliverna. Är familjens yngre medlemmar inte förtjusta i fetaost och oliver så kan man servera dessa i en separat skål. Servera köttbullarna tillsammans med mathavre, pasta eller ris.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0