KORV- OCH BACONPANNKAKA

4 PORTIONER

 

  • 1 paket bacon, 150 gram
  • 1 paket korvar t.ex. Stockholmare eller Cabanoss, cirka 150 gram
  • 50 gram smör
  • 8 ägg
  • 1 ½ dl vispgrädde
  • 1 burk naturell keso á 250 gram
  • 2 dl riven ost

 

 

 

  1. sätt ugnen på 250 grader. Skär bacon och korv i små bitar. Lägg på en klick smör i en långpanna med höga kanter. Sätt in i ugnen tills smöret smälter. Fördela fläskbitarna över smöret och stek i ugnen i cirka 10 minuter.
  2. Vispa upp ägg i en bunke och tillsätt grädde, keso och riven ost. Blanda ned salt och peppar och häll smeten i långpannan. Grädda i cirka 30 minuter.

 

 

 

TIPS! Korv- och baconpannkaka är perfekt att ha med i matlådan. Goda både kalla och varma.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0