KOKT KALKONBRÖST MED POTATIS- OCH TOMATSALLAD

4 PORTIONER

·         500 gram kokt kalkonbröst

·         6 – 9 skivor bacon

·         500 gram kokt potatis

·         300 gram tärnade tomater, gärna olika sorter

·         1 liten påse, 60 gram rucola

·         Blad från en kruka färsk basilika

·         3 msk balsamvinäger

·         2 msk olivolja

·         1 liten pressad vitlöksklyfta

·         Salt och peppar efter smak

Skiva kalkonbröstet fint. Fräs baconskivorna. Dela tomaterna och potatisen i lagom stora bitar. Blanda alla ingredienserna förutom kalkonbröstet som man till sist lägger på toppen av salladen eller på ett separat fat. Servera gärna ett vitlöksbröd och aioli som tillbehör.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0