KEBABSPETT MED COLESLAW

Vill man ha en snabb middag – prova de färska kebabspetten som finns i kyldisken!

 

4 PORTIONER

 

  • 1 msk smör
  • 700 gram färdiga färska kebabspett

 

COLESLAW:

 

  • ½ vitkålshuvud
  • 1 rödlök
  • 1 msk dijonsenap
  • ½ dl majonnäs
  • 1 dl gräddfil eller créme fraiche
  • Salt och svartpeppar

 

MYNTAKRÄM:

 

  • 2 dl turkisk yoghurt
  • ½ dl hackad färsk mynta
  • 1 lime
  • 1 msk flytande honung
  • Salt och svartpeppar

 

TILLBEHÖR:

 

  • Ajvar relish
  • Bladpersilja
  • Citron

 

 

  1. Gör först coleslaw genom att strimla vitkål fint. Skala och skiva rödlök tunt. Blanda vitkål, rödlök, morötter, senap, majonnäs och gräddfil i en skål. Smaka av med salt och vitpeppar.
  2. Gör myntakrämen genom att blanda alla ingredienser. Ställ kallt.
  3. Grilla kebabspetten runtom i smör och servera med coleslaw, myntakräm, ajvar relish. Dekorera med bladpersilja och citronskivor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0