KEBABSPETT MED COLESLAW
Vill man ha en snabb middag – prova de färska kebabspetten som finns i kyldisken!
4 PORTIONER
- 1 msk smör
- 700 gram färdiga färska kebabspett
COLESLAW:
- ½ vitkålshuvud
- 1 rödlök
- 1 msk dijonsenap
- ½ dl majonnäs
- 1 dl gräddfil eller créme fraiche
- Salt och svartpeppar
MYNTAKRÄM:
- 2 dl turkisk yoghurt
- ½ dl hackad färsk mynta
- 1 lime
- 1 msk flytande honung
- Salt och svartpeppar
TILLBEHÖR:
- Ajvar relish
- Bladpersilja
- Citron
- Gör först coleslaw genom att strimla vitkål fint. Skala och skiva rödlök tunt. Blanda vitkål, rödlök, morötter, senap, majonnäs och gräddfil i en skål. Smaka av med salt och vitpeppar.
- Gör myntakrämen genom att blanda alla ingredienser. Ställ kallt.
- Grilla kebabspetten runtom i smör och servera med coleslaw, myntakräm, ajvar relish. Dekorera med bladpersilja och citronskivor.
Kommentarer
Trackback