ISCHOKLAD

·         200 gram kokosfett

·         250 gram mörk choklad

·         Små aluminiumformar

 

1.      Smält kokosfettet i en kastrull. Hacka chokladen grovt och lägg ner i kokosfettet, rör kraftigt tills chokladen är smält.

2.      Häll upp smeten i formarna med hjälp av en tillbringare. Låt dem stå kallt tills de stelnat.

 

TIPS PÅ SMAKSÄTTNINGAR

·         Konjak eller rom.

·         Ischoklad med apelsin: smaksätt med1 tsk rivet apelsinskal.

·         Ischoklad med kardemumma: smaksätt med ½ tsk nymald kardemumma.

·         Ischoklad med pepparmint: smaksätt med pepparmintsarom efter smak.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0